EN JA ID

ESFmedia

日本最大級の料理人コンペティション!RED-U35の勝者が決定!


≪RED U-35(RYORININ’s EMERGING DREAM)≫ is a competition in Japan where a lot of young talented chefs (under 35) join to compete every year.

The 6th contest of this year, the largest number of participants in the past, 567 chefs has been competed for a half of year. After three rigorous judgements, the winner has been finally announced on 4th, November 2018.

「35歳以下の料理人」を対象にした若手料理人の頂点を目指し、若き才能ある料理人を発掘するコンテスト

今年度、第6回大会は国内外から567名もの応募が集まり過去最高を記録しました。そして2018年11月4日(日)、半年間に及ぶ3段階の厳しい審査を経て、遂に、ファイナリストたちの中からグランプリが決定しました!

What’s the [RED U-35] ?

For finding young generation chefs who have new sense of value, dream and ambition, [RED U-35] has been held with the whole Japanese food industry.

It is their wish that chefs who will be responsible for the future will be inspired, embrace a big goal and put a value on the cooking industry in the future.

RED U-35とは、夢と野望を抱く、新しい世代の、新しい価値観の料理人(クリエイター)を発掘し、世の中に後押ししていくため、これまでの料理コンテストとはまったく異なる視点で、日本の食業界の総力を挙げて開催している料理人コンペティションです。 未来を担う料理人たちが鼓舞され、大きな目標を抱き、これからの料理界の価値向上につながることが願いです。

 

This year’s No. 1 chef in Japan’s Grand Prix is……

この若き料理人にとって登竜門となるこのRED U-35にて、

2018年11月4日(日)、見事グランプリに輝いた日本が誇る今年の新世代料理人No.1シェフを発表致しました。

2018 RED U-35 Winner

《2018 RED EGG(Winner)》

Shota Itoi

Age: 26 (29th June 1992)
Specialty: French Cuisine
Company: Maison de Taka Ashiya (Ashiya city, Hyogo pref, Japan)
Position: Chef
Hometown: Kyoto pref, Japan
Cuisine Style: Experience and Sensibility

糸井 章太
年齢:26歳(1992/6/29生)
専門:フランス料理
所属:Maison de Taka Ashiya(兵庫・芦屋市)
役職:料理人
出身:京都府
料理スタイル:“経験と感性”

Click here for the grand winner interview

 

Source : 新たなるスター誕生!!! RED EGG 2018速報